Aktualno

Sreda, 21.9.2022 v Ljubljani - v sodelovanju z Zavodom Etnika

Ponedeljek, 26.9.2022 v Kranju

Seminar/predstavite metode predstavitev družine.

Zavod CENTER organizira Seminar/predstavitev metode postavitev družine. Vodi - Andrej Udovč. Kdor želi, lahko povabi tudi prijatelje ali znance, katere bi to utegnilo zanimati.

Na žačetku bo predstavitev same metode, nato pa bomo naredili 2, oziroma 3 postavitve (lastna postavitev je plačljiva). Tisti ki bi želeli narediti svojo postavitev, mi to sporočite. Možnost za svojo lastno postavitev je mogoča do zapolnitve mest. Prav tako je zaradi velikosti prostora, omejeno število vseh udeležencev, zato vas prosim za čimprejšnje prijave.

Postavitev družine seminar1.jpg

Za ostale udeležence (tisti ki ne nameravajo narediti svoje lastne postavitve), bo nekje škatla za Prostovoljne prispevke, katerih se člani zavoda center vedno razveselimo. Če se slučajno sprašujete, če imate kaj od tega, da ste tam in ne naredit svoje postavitve, naj vam povem, da na takem dogodku dela cela skupina :)

Ni pa enako ali naredite lastno postavitev ali ste samo udeleženec.

Odvijalo se bo v:

- Ljubljani, v sreda 21.9.2022 ob 18:00

- V Šenčurju pri Kranju, v ponedeljek 26.9.2022 ob 18:00.

Kot sem napisal že uvodoma, je število mest omejenih.

Naslov:

Šenčur: Kranjska cesta 3 (nad Merkatorjem v centru Šenčurja) - 1. nadstropje (parkiranje je mogoče pred in v okolici Merkatorja)

Ljubljana: Četrtna skupnost, Vojkova 1 (parkirati je mogoče v ulici ali pa čez cesto, pri gospodarskem razstavišču)

NA KRATKO O METODI

Za tiste, ki še niso bili, mogoče samo par stavkov o sami metodi:

Postavitev družine je terapevtski pristop, namenjen razkrivanju skritih dinamik v družini ali skupini, ki škodljivo vplivajo na odnose znotraj le-te. S to metodo je mogoče situacijo ozavestiti in preko tega pozdraviti. Ta alternativni pristop lahko pomaga ljudem, ki iščejo pot k boljšim odnosom tako, da na svojo situacijo pogledajo z drugačne perspektive, kar prej, zaradi ujetosti v ustaljena prepričanja ni bilo mogoče. Terapevt lahko pristop družinske postavitve ponudi kot zdravljenje težav, ki jih je težko zdraviti s tradicionalno terapijo. Več o metodi...

Za dodatne informacije sem vam na voljo na e-mail naslovu: andrej.udovc69@gmail.com ali po telefonu: 041/582 161

Se vidimo,

Andrej