top of page

Aktualno

JANUAR

PETEK, 20.1.2023 v Kranju

PETEK, 27.1.2023 v Ljubljani

Seminar/predstavitev metode - postavitev družine.

 

Zavod CENTER organizira Seminar/predstavitev metode postavitev družine. Vodi - Andrej Udovč.

Na žačetku bo predstavitev same metode, nato bomo naredili 2, oziroma 3 postavitve (lastna postavitev je plačljiva). Tisti ki bi želeli narediti svojo postavitev, mi to sporočite. Možnost za prijavo svoje postavitve je mogoča do zapolnitve mest. Prav tako je zaradi velikosti prostora, omejeno število vseh udeležencev, zato vas prosim za čimprejšnje prijave.

Postavitev družine seminar1.jpg

Za ostale udeležence (tisti ki ne nameravajo narediti svoje postavitve), bo nekje škatla za Prostovoljne prispevke, katerih se člani Zavoda Center vedno razveselimo. Če se slučajno sprašujete, če imate kaj od tega, da ste tam in ne naredite svoje postavitve, naj vam povem, da na takem dogodku dela cela skupina :)

Vsekakor pa ni enako ali naredite lastno postavitev ali ste prisotni samo kot udeleženec.

Kdor želi, lahko povabi tudi prijatelje ali znance, katere bi to utegnilo zanimati.

Odvijalo se bo v:

- V Šenčurju pri Kranju, v petek, 20.1.2023 ob 18:00

Prostor BODI TI, Kranjska cesta 3 (nad Merkatorjem v centru Šenčurja) - 1. nadstropje (parkiranje je mogoče pred in v okolici Merkatorja)

 

- Ljubljani, v petek, 27.1.2023 ob 18:00

Tehnološki Park, Naslov: Tehnološki park 19, Stavba B, 2. nadstropje (Parkirati je mogoče na makedamskem parkirišču čez cesto, oziroma če najdete kakšen prostor v bližnji okolici)

Kot sem napisal že uvodoma, je število mest omejenih.

NA KRATKO O METODI

Za tiste, ki še niso bili, mogoče samo par stavkov o sami metodi:

Postavitev družine je terapevtski pristop, namenjen razkrivanju skritih dinamik v družini ali skupini, ki škodljivo vplivajo na odnose znotraj le-te. S to metodo je mogoče situacijo ozavestiti in preko tega pozdraviti. Ta alternativni pristop lahko pomaga ljudem, ki iščejo pot k boljšim odnosom tako, da na svojo situacijo pogledajo z drugačne perspektive, kar prej, zaradi ujetosti v ustaljena prepričanja ni bilo mogoče. Terapevt lahko pristop družinske postavitve ponudi kot zdravljenje težav, ki jih je težko zdraviti s tradicionalno terapijo. Več o metodi...

Za dodatne informacije sem vam na voljo na e-mail naslovu: andrej.udovc69@gmail.com ali po telefonu: 041/582 161

Se vidimo,

Andrej

bottom of page