top of page

Postavitev družine in metoda Aeq

POSTAVITEV DRUŽINE in METODA AEQ

Vodita: Andrej Udovč (Postavitev družine) in Petra Garin (AEQ)

 

Sobota, 16.3. od 9:00 do 13:30, Cankarjev dom, Vrhnika

Namen delavnice

 

Namen delavnice je prikazati, kako so naše travme iz otroštva lahko povezane z bolečinami v telesu. Delavnica je sestavljena iz dveh delov. Prvi, praktični del AEQ, vodi Petra Garin, drugega, Postavitev družine pa Andrej Udovč.

 

Kaj boste izvedeli?

 

Z Aeq metodo boste na telesni ravni s pomočjo somatskega pristopa, giba in vaj spreminjali kronično mišično zakrčenost in se učili odpravljati posledice travmatskih dogodkov na telesni ravni, ter vračali telo in živčni sistem v ravnovesje.

aeq.jpg

V drugem delu, pa boste preko metode Postavitev družine lahko videli kako so naše telesne zakrčenosti in nezavedni vzorci čustvenega odzivanja lahko neposredno povezani z našimi izkušnjami iz preteklostji, našim zgodnjim otroštvom in z družino.Namen metode Postavitev družine je pridobiti globlji vpogled v lastno družinsko matrico, kar nam je zelo v pomoč pri razumevanju naših družinskih, telesnih in čustvenih vzorcev, katere z novim poznavanjem družinske dinamike in istočasnim izvajanjem  Aeq metode, lahko bolj učinkovito spreminjamo.

bottom of page