top of page

Nekaj o meni ...

Po končani Gimnaziji v Kranju in zaključenem študiju kemije na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo sem živel življenje povprečnega mladostnika, ki ga je že od mladih nog spremljal šport in dobra, vesela druščina. Po končani fakulteti sem se zaposlil in opravljal delo komercialista. Delo je bilo cel čas povezano s kemikalijami in kemijo. Kasneje sem ugotovil, da je kemija vse kar se dogaja. Kemijske reakcije potekajo ves čas. To se dogaja pri vsakem dotiku, pri vsaki vonjavi, pri vsakem čustvu … Ne gre toliko za prelivanje tekočin in mešanje fizičnih substanc, kot smo se učili na ​fakulteti, ampak se to dogaja na bistveno bolj subtilnih nivojih. Dejansko imamo nenehno opravka z reakcijami med substancami, produkti reakcij pa so naša usoda.

V določenem obdobju življenja sem si ustvaril okoliščine in v življenje priklical ljudi, ki so mi dali možnost, da sem na 

življenje lahko pogledal drugače. Obdobje je bilo vse prej kot lahko, vendar ko danes včasih pogledam nazaj, sem vesel, da se je zgodilo. Takrat sem v trenutku izkusil, da je življenje večje, kot sem si do takrat predstavljal. In to veliko večje.

 

Metoda postavitev družine

Kmalu sem se spoznal z metodo postavitve družine pri Mateju Škufci, ki me je popolnoma prevzela in pokazala na določene stvari v mojem življenju, zaradi katerih se mi nekatere stvari dogajajo tako kot se in vsekakor ne tako, kot bi si želel. Na Matejevo povabilo sem začel obiskovati njegove seminarje katere sem kasneje začel izvajati tudi sam. Preveri aktualne datume seminarjev....

Amazonski pragozd

Radovednost me je kasneje odpeljala v deževni pragozd, kjer sem se spoznal z delom šamanov in učiteljev Amazonije. Zdravljenja tam potekajo drugače, vendar so meni osebno zelo blizu. V bistvu so mi tako blizu, da se zadnjih 5 let vsako leto vračam po nova znanja in bolj globoka zdravljenja.

 

Reiki

Delo z energijami in pa predvsem alternativni pristopi k zdravljenju so me navdušili, zato sem se vpisal v Šolo naravnega zdravljenja pri Bebi Splichal, kjer sem se v dveh letih izšolal za Reiki mojstra, poleg tega pa se spoznal še z drugimi metodami zdravljenja.

 

AEQ metoda

Zaradi težav s hrbtom sem se srečal z utemeljiteljem AEQ metode Alešem Ernstom. Samo učenje po tej metodi je delo z energijami vendar poteka na bolj fizičnih nivojih. Učenje poteka preko telesnih vaj, ki kasneje ob rednem izvajanju le-teh, preurejajo energijske poti v samem fizičnem telesu. To pa kasneje omogoči odstranjevanje, oziroma zdravljenje fizičnih blokad v telesu. AEQ je moj zvesti spremljevalec še danes.

Tesla metamorfoza

Reiki sem izvajal občasno, bolj na sebi, prijateljih, kolegih in znancih. Čez čas sem začutil, da je Reiki preblaga metoda za čas, v katerem živimo in takrat mi je nasproti prišla Tesla metamorfoza. Učil sem se je pri sami utemeljiteljici metode, Anji Petrović, kjer sem se zaenkrat izšolal in imam dovoljenje za izvajanje dveh vrst terapij po tej metodi:

 

 

Terapije po tej metodi izvajam z velikim zadoščenjem, saj so povratne informacije dobre in nadvse nepredvidljive.  Unikatne. Kot je unikaten vsak od nas. S svojo zgodbo, svojimi telesi, življenji. Kaj vse se sočasno dogaja med terapijo pa naš um še ne zna pojasniti.

 

Dobrodošel je vsak, ki potrebuje zdravljenje ali pomoč pri duhovnem razvoju, ki ga v tem obdobju še kako potrebujemo. Vse to in še mnogo več pa se da izkusiti skozi terapije Tesla metamorfoze.

bottom of page