top of page

Tesla komunikacija duše

(povzeto po knjigi Anje Petrović; Tesla metamorfoza - za zdravljenje in evolucijo)

Komunikacija onkraj besed

Tesla komunikacija duše je zdravilna metoda, pri kateri klient in zdravilec potujeta skupaj v pogovoru, in sicer z ravni zavestnega uma, da bi lahko dosegli globine podzavesti in celo ravni integrativnega uma. Terapevt se poda v izvir, da bi prinesel sporočilo. Fizična prisotnost klienta ob izvajanju te metode ni nujno potrebna. Popolnoma vseeno je, kje se klient v trenutku izvajanja Tesla komunikacija duše nahaja. Lahko je ne drugem koncu sveta, ali pa v istem prostoru kot terapevt.

Ta komunikacija presega komunikacijo z besedami – gre za komunikacijo skozi pojme, podobe in čustva. Terapevt zapiše vse, kar zazna, ne da bi to obdelal v svojem umu ali kakorkoli popravil. Zelo pomembno je, da se zapiše prav vso komunikacijo, tako vprašanja, kot odgovore, kajti ne glede na to, kako prepričani smo, da si bomo nekaj zapomnili, bomo zagotovo pozabili vsaj osemdeset odstotkov prejetih informacij. Prejetih informacij klientu ne interpretiramo, ampak jih samo posredujemo natančno tako, kot smo jih prejeli. Včasih se terapevtu prejeto ne zdi smiselno, vendar so stvari lahko še kako smiselne za klienta. Terapevt zapiše vse, kar je bilo posredovano, brez ugibanj ali se stvari zdijo logične, vprašanja, odgovore, posredovane podobe, čustva, zaznave…

 

Edini cilj tega procesa je zdravljenje.

 

Terapija ni povezana z napovedovanjem usode ali postavljanjem diagnoze. Prav tako, je ni moč uporabiti, da bi potešili svojo radovednost in ugotovili, kaj nekdo misli o nekom ali nečem. V primerih, ko klient niti po treh terapijah Tesla Metamorfoze zdravja ne opazi bistvenega premika, mu lahko proces Tesla komunikacija duše pomaga razumeti, zakaj sam sebe ovira pri zdravljenju oziroma, kako in zakaj ustvarja situacije, ki mu onemogočajo napredovati in se spremeniti. Med drugim ta metoda lahko pomaga odkriti vzrok bolezni.

Za večino strank je bolezen njihova izbira, vendar je bila odločitev v največ primerih narejena na nezavedni ravni. Izkazalo se je, da so si nekateri klienti izbrali bolezen, da bi se kaznovali ali kaznovali nekoga drugega, ali pa privabile pozornost, oziroma se izognile spremembam v življenju.

Vzrok je lahko tudi posledica travm iz otroštva, kakšnih izkušenj iz prejšnjega življenja ali pa nepripravljenost sprejeti določen položaj ali resnico. Ta seznam je seveda še bistveno daljši.

V naši podzavesti je veliko spominov, misli, čustev, podob in prepričanj. Nekateri so neprijetni. Dogodke, ki so nam povzročili težave ter izkušnje, ki jih hočemo pozabiti, lepo

Slika 14.jpg

zapakiramo in jih potisnemo v svoj podzavestni um. Težava je v tem, da se vmešavajo v naše življenje, saj vplivajo na naše odzive, porajajo strahove in izzivajo bolezni. Proces Tesla komunikacija duše nam pomaga te stvari ozavestiti. Ko jih iz podzavesti prestavimo na raven zavesti, se lahko z njimi spoprimemo in jih ozdravimo. Jung je nekoč dejal: »Dokler ne ozavestimo nezavednega, to usmerja naše življenje, mi pa temu pravimo usoda«.

Slika 22.png

Integrativni um

Na tej ravni domuje duša, oziroma pristni jaz. Estela pojasnjuje: »Integrativni um presega podzavestnega. Prinaša informacije o DNK in RNK, pa tudi o duhovni kodi bitja (od kod izvira, predhodna znanja, umetniške veščine, talenti, vloge v prejšnjih življenjih…)«. Zdravljenje na ravni integrativnega uma je zdravljenje na ravni duše.

Pred začetkom terapije nam stranke ni potrebno prositi za dovoljenje, kajti če človek ni pripravljen na terapijo, bo terapevt o tem obveščen na začetku terapije. Čeprav na ravneh integrativnega in

nezavednega uma ni moč lagati, se klient na tem nivoju lahko odloči katere informacije bo posredoval in po navadi so to informacije, ki so v tistem trenutku najbolj pomembne. Znani pa so tudi primeri, ko je klient enemu terapevtu zaupal drugačne informacije kot drugemu.

bottom of page