top of page

Tesla metamorfoza svetlobnega telesa

(povzeto po knjigi Anje Petrović; Tesla metamorfoza - za zdravljenje in evolucijo)

Rekonstrukcija in aktiviranje 13-ih verig DNK

Tesla metamorfoza svetlobnega telesa je povezana z našo telesno, umsko, čustveno in duhovno rastjo. Ta razvoj je povezan z rekonstrukcijo in aktiviranjem izvirnih človeških trinajstih verig DNK, aksitonalnih linij in čaker. Estela (nekaj o njej je zapisano v zavihku »O METODI«) pravi, da so imeli ljudje nekoč trinajst verig DNK, zdaj pa imajo samo eno.

 

Verige DNK so kodi informacij in svetlobe. Predstavljajte si kaj bi bilo, če bi lahko dostopali do trinajstih verig DNK, glede na to, da sedaj lahko dostopamo samo do ene. Za koliko informacij in svetlobe smo prikrajšani! Estela še pojasnjuje: » Dvanajst verig DNK in dodatna veriga predstavljajo vibracije trinajstih dimenzij, trinajstih življenj v vesolju, ki predstavljajo naš razvoj na področju evolucij dimenzij«. In še: »Narava rekonstruiranega telesa obnovi umetniško ustvarjanje življenjske poti, saj omogoči oživitev frekvence verig DNK, umetnost komuniciranja čaker, ter boljšo sposobnost človeka, da sliši, kdaj mu telo sporoča, da nekaj ni v ravnovesju.

Živimo v času, ko človeštvo skupaj s planetom Zemljo prehaja skozi obdobje velikih sprememb. Spremembe so se skozi zgodovino prav tako dogajale vendar bistveno počasneje, v tem času, pa se dogajajo znotraj generacij.

Kaj se dogaja med terapijo Tesla metamorfoze svetlobnega telesa?

Proces Tesla metamorfoze svetlobnega telesa raven zavedanja človeške energije dvigne na višjo frekvenco, v smeri frekvence zavesti višjih svetlobnih bitij. Ustvarja neprekinjen tok življenjske energije, popolno ravnovesje frekvenc svetlobe v DNK, aksitonalnih linij in čaker v telesu ter omogoča obnovo trinajstih izvirnih verig DNK. Ob tem se spomnimo znanja, umetniških darov, talentov, ki smo jih imeli nekoč in so zdaj pozabljeni. Skladno s tem Tesla metamorfoza svetlobnega telesa okrepi naše potenciale in nas približa našemu optimalnemu načrtu. Ta proces tudi ustvari sozvočje med človeško DNK in DNK planeta Zemlja ter DNK-jem ozvezdij in vesolja. Uglasitev vibracije človeške DNK s simfonijo vesolja bo omogočila ljudem, da se bodo lažje prilagodili velikemu preskoku na področju evolucije zavesti, ki se mu v tem ciklu kozmične evolucije ne moremo izogniti.

 

Znane koristi:    

Ljudje po Tesla metamorfozi svetlobnega telesa pogosto poročajo, da se jim je življenje popolnoma spremenilo na bolje. Vsak ima unikatno izkušnjo, tu pa je seznam nekaterih najpogostejših odzivov:

 • Umski, čustveni, telesni in duhovni razvoj se pomakne na višjo raven.

 • Lahko ste bolj sposobni dajati in prejemati ljubezen.

 • Lahko se bolj zavedate svojega življenjskega poslanstva.

 • Lahko se znebite občutkov strahu in krivde.

 • Lahko se znebite negativnih čustvenih vzorcev.

 • Lahko spremenite vrednote, kar vam kasneje prinese notranji mir.

 • Tisti, ki meditirajo, lahko uživajo v poglobljeni meditaciji.

 • Lahko se vam ponudi več možnosti v življenju, odločitve pa sprejemate bolj samozavestno.

 • Proces Tesla metamorfoze svetlobnega telesa uravnovesi, sprosti, pomladi in uskladi fizično telo.

 • Vaša zavest lahko preseže omejitve tridimenzionalne ravni zavesti.

Slika 8.jpg
 • Nekateri klienti pravijo, da so se spremenili na bolje, zato so se spremenili tudi drugi v odnosu z njimi.

 • Nekateri pravijo, da so zamenjali službo, partnerja ali bivališče.

Terapija

Tesla metamorfozo svetlobnega telesa opravimo v dveh seansah, med katerima ne sme biti razmika več kot 48 ur. Opravimo jo samo enkrat v življenju, saj učinkuje do konca življenja. Priporočljivo je (ne pa nujno), da pred Tesla metamorfozo svetlobnega telesa opravite dve ali tri terapije Tesla metamorfoze zdravja, kajti te terapije uravnovesijo telo in omogočijo, da proces poteka bolj gladko.

 

Pri tej metodi je za razliko od Tesla metamorfoze zdravja postopek zelo natančno določen. Med terapijo klient leži na masažni mizi, terapevt se med terapijo ne dotika klientovega telesa. Z energijami Tesla metamorfoze terapevt riše linije in aktivira točke na telesu. To počne zelo natančno z žarkom energije iz čakre na dlani. Tako okrepi vibracijo čaker, aksitonalnih linij in verig DNK. Spodbudi jih k celostnemu delovanju, njihovo frekvenco pa uskladi z DNK ter meridiani planeta Zemlja. Človeško telo je biološki podsistem znotraj holografskega vesolja in potrebno je, da je z vesoljem povezan.

Slika 23.jpg

Aksitonalne linije

Sistemu linij pretoka energije v snovnem telesu pravimo aksitonalne linije. Zasledimo tudi imeni kot sta meridianske ali akupunkturne linije. Te našemu telesu dovajajo subtilno in vitalno energijo ter ustvarjajo resonanco, kadar se sekate dve ali več poti.

Aksitonalne linije v naših telesih so bile sprva povezane z našim višjim jazom in naprej s celotnim vesoljem. Tako kot verige DNK, so se v določeni točki v času pretrgale. Tesla metamorfoza svetlobnega telesa na novo vzpostavi aksitonalne linije, poveže vibracijske ravni ter frekvence za zdravljenje in razvoj.

Izvor metode

Različni viri informacij razkrivajo, kako so bile aksitonalne linije včasih povezane skupaj z nizi DNK, z univerzalnim omrežjem pretoka energije, dokler ta stik ni bil nekako prekinjen. Ne moremo z gotovostjo trditi, kdo točno je odkril, kako jih znova povezati. Nekateri viri navajajo, da je to del kabale, drugi, da je to del japonske akupunkture, oziroma kitajske kineziologije.

 

Temu procesu danes lahko rečemo tudi aksitonalna poravnava

 

Dr. Ericu Pearlu je aksitonalno poravnavo opravila ženska, ki jo je srečal na plaži Venice Beach. Po terapiji je opazil ogromne spremembe v sebi in okoli sebe (več si lahko preberete v njegovi knjigi Ponovna povezava). Anja Petrović se je ponovne povezave naučila pri dr. Ericu Pearlu.

 

Vprašali boste: »Zakaj ima ena in ista stvar, tri različna imena?« Odgovor je dokaj preprost. Pri vsaki je uporabljena drugačna energija. Tako je npr. pri Pearlovi Ponovni povezavi uporabljena energija Ponovne povezave, pri Tesla metamorfozi svetlobnega telesa pa širok spekter frekvenc, vključno s Tesla valovi, ki so značilni za to zdravljenje. Poleg tega so pri Tesla metamorfozi svetlobnega telesa dodane štiri točke, ki smo jih prejeli od Estele v kanaliziranem sporočilu Metamorfoza zavesti. Estela te štiri točke opredeljuje kot točke za aktiviranje svetlobnega telesa.

bottom of page