top of page

Tesla metamorfoza zdravja

(Povzeto po knjigi Anje Petrović; Tesla metamorfoza - za zdravljenje in evolucijo)

Celostno zdravljenje 

Ljudje običajno pridejo na terapijo Tesla metamorfoze zdravja, kadar imajo težave z zdravjem. Zabeleženi so nekateri osupljivi rezultati preobrazbe: tumorji izginejo, ozdravitev cerebralne paralize, epilepsije, težav zaradi virusa HIV, sindroma kronične utrujenosti, depresije in bolečin v hrbtu. Del tega je tudi rekonstrukcija v primerih poškodb hrbtenice in drugih poškodb telesa ali celo odprava prirojenih hib.

 

Običajno se priporočajo 3 terapije, saj v večini primerov zadostujejo. Znani so tudi primeri, ko so že po samo eni terapiji izginile očesne mrene, ali pa se je normaliziral krvni tlak in tako naprej. Včasih pa je potrebno več terapij.

Pri Tesla metamorfozi zdravja ne moremo nikoli predvideti, kaj se bo zgodilo in kdaj bo klient ozdravljen, kajti kot je zapisano v zavihku »O metodi« na to ne moremo vplivati.

 

Ozdravljenje je rezultat dogovora med nekakšno višjo inteligenco ter strankinim fizičnim, umskim, čustvenim in duhovnim telesom.

 

Vsaka bolezen, ne glede na to, ali se odraža na telesu, v umu ali na področju čustev, je posledica določenega neravnovesja univerzalne življenjske energije v telesu. S Tesla metamorfozo zdravja skušamo frekvenco svetlobe v telesu spraviti v popolno ravnovesje. Ko je to ravnovesje spet vzpostavljeno, se začne zdravljenje na vseh ravneh: telesni, čustveni, umski in duhovni.

 

Komunikacija med celicami

Dr. Popp je odkril, da vsaka živa celica oddaja svetlobo, prav tako pa trdi, da jo tudi sprejema. Zdrava celica svetlobo hrani dlje, nezdrava pa jo kmalu izgubi. Zdi se, da ti inteligentni valovi energije, Tesla valovi, spodbujajo nastajanje fotonov v naši DNK in ji pomagajo vsrkati fotone iz okolja. Biofotoni komunicirajo med seboj tako, da prenašajo informacije med celicami, prav tako pa komunicirajo z okoljem. Zmorejo prejemati in pošiljati informacije.

Dr. Pjotr Garjajev

 

S svojo skupino raziskovalcev je odkril, da je moč kodone v nizu DNK preurediti v različnih sekvencah

slika 1.jpg

brez kirurškega posega. Z drugimi besedami: »programsko opremo« človeške DNK lahko reprogramiramo.

 

Raziskave kažejo, da alternativno »energijsko« zdravljenje, celo govorjeni jezik, lahko reprogramirajo DNK enako, če je to zdravljenje prilagojeno frekvencam prenosa, pri čemer so prenašalci oziroma nosilci informacij biofotoni. Tako lahko pojasnimo primere, ko je pri nekaterih strankah po seansah Tesla metamorfoze zdravja prišlo do rekonstrukcije prirojenih hib in fizičnih poškodb hrbtenice. Očitno so bile spremenjene informacije v DNK.

 

Ta zdravilna energija zavesti pomaga vnovič vzpostaviti koherentno sevanje svetlobe in omogoči prenos informacij, ki lahko reprogramirajo kode v DNK in jih povrnejo v zdravo stanje. Pri tem je čudovito to, da se to zgodi naravno, brez uporabe kakršnih koli naprav ali inštrumentov in brez potrebe po zdravilih.

 

Zdravljenje vzroka bolezni

To, čemur v klasični medicini pravijo bolezen, je po našem prepričanju samo simptom. Vzrok tiči nekje drugje. Klasična medicina pogosto namenja pozornost simptomom, bolezen in vzrok težave pa ostaneta. Kot takrat, ko vzamemo aspirin, če nas boli glava. Glavobola se znebimo, njegovega vzroka pa ne. Ta je lahko visok krvni tlak, stres, zamašeni sinusi ali kaj drugega. Prav tako je vprašanje, kaj je privedlo do tega vzroka? Kaj je privedlo do visokega krvnega tlaka, stresa ali zamašenih sinusov?

Energije, ki sodelujejo pri Tesla metamorfozi zdravja, sodelujejo z inteligenco strankinega telesa in tako omogočijo ozdravitev. Ne obravnavajo simptomov, ampak se neposredno lotijo vzroka bolezni.

 

Naše fizično telo ni samo snov, podvržena biokemičnim procesom. Naše ledvice vedo, kako filtrirati, naše žleze vedo, kako in kdaj izločati hormone, naše srce ve … in tako naprej. Naše telo ima zavest. Naše telo je zavest. Zna se samo pozdraviti, zna pa tudi ustvariti bolezen. 

 

Dr. Kikuo Chishima

Trdi, da večina bolezni, ki jim pravimo epidemične, ni posledica okužbe z bakterijami ali virusi iz okolja, ampak posledica neustreznih misli, slabih navad in drugih okoliščin. Z drugimi besedami: patogeni mikroorganizmi in virusi niso v taki meri vzrok bolezni, kot so predvsem njena posledica. Večine nalezljivih bolezni ne povzročijo mikroorganizmi, ki vdrejo v telo iz okolja, ampak predvsem patogeni mikroorganizmi, ki spontano nastanejo v telesu, ko smo slabega zdravja ali je naša vitalnost šibka.

Slika 11.jpg

Zdravljenje brez prisotnosti razuma

Zaenkrat nobene ozdravitve kot posledice Tesla metamorfoze zdravja izvajalec te metode ne zmore logično razložiti. Nam, kot izvajalcu, niti ni potrebno vedeti, katere težave pestijo klienta. Ni nam treba skenirati in postavljati diagnoz, ker ne zdravimo mi. Včasih je celo bolje, da klientovih težav ne poznamo, kajti, če bi jih, bi jih morda zavedno ali nezavedno hoteli odpraviti. S svojim vmešavanjem pa bi lahko omejili zdravljenje tako, da se odpravlja simptom, ne pa globlji vzrok bolezni. Tudi če bi nam klient na primer pokazal zdravniški izvid, da ima okvaro ledvic, je še vedno vprašanje, kaj jo je povzročilo.

 

Dr. Erik Pearl pravi: »Če imaš srečo, boš prejel takšno zdravljenje, kot si želel. Če pa imaš še večjo srečo, pa boš prejel zdravljenje, ki ga nisi imel v mislih, ampak ga je zate načrtovalo vesolje«. Zavedati se moramo, da zdravljenje s Tesla metamorfozo zdravja zaenkrat še presega naš razum in znanje. Mogoče bo nekoč drugače.

 

Kako poteka terapija?

Tesla metamorfoza zdravja se izvaja brez dotikanja klienta. Priporočljivo je, da stranka nosi udobna oblačila in leži na hrbtu na masažni mizi. Nakita, pasov in ostalih dodatkov ni potrebno

odstranjevati.

 

Terapevt se giblje okoli klientovega telesa in občuti komunikacijo med svojimi dlanmi in klientovim telesom. Klienta prosimo, naj se samo sprosti in naj ne mislijo na nič. Ni se mu potrebno osredotočati na kakšne dihalne tehnike, zaželeno je, da vmes ne izvaja svojih meditacij. Če je kakšnemu klientu težko misliti na nič, ga prosimo, naj spremlja občutke, ki jih doživlja med terapijo.

Slika 5.jpg

Človek, ki trpi zaradi bolezni, ki mu ogroža življenje, bo najbrž težko brez pričakovanj, vseeno pa ga prosimo, naj jih skuša odmisliti. Pričakovanja se lahko vmešajo v zdravljenje in vplivajo nanj.

Pričanja strank o občutkih med terapijo so različna. Od občutenja toplote, hladu, videnja barv, vonjave, premikanja udov ali pa nekakšnega spanja, ki ni enako spanju ponoči (velikokrat povedo, da jih je odneslo). Klient lahko ne občuti ničesar, kar pa ne pomeni, da se ni nič dogajalo, oziroma naredilo. Z drugimi besedami: če je nekdo med terapijo doživel bolj osupljive izkušnje, kot nekdo drug, to še ne pomeni, da je bilo zdravljenje bolj intenzivno in obratno.    

bottom of page